Спортно игрище за футбол, баскетбол, волейбол, хандбал и тенис строят в гимназия в Сопот

Автор: Plovdiv Now 5681
Спортно игрище за футбол, баскетбол, волейбол, хандбал и тенис строят в гимназия в Сопот

С многофункционално спортно игрище за футбол, баскетбол, волейбол, хандбал и тенис ще се сдобие професионалната гимназия “Генерал Владимир Заимов” в Сопот.

На 20 септември училището обяви обществена поръчка на стойност 117 744 лв. с ДДС, като в тази сума са включени и 5% непредвидени разходи. Желаещите фирми имат 10 дни да подадат оферти за участие, защото процедурата ще бъде затворена с края на месеца. Спортната площадка е с размери 35 х 18,5 метра, предаде 24plovdiv.bg.

Площта ѝ ще бъде изцяло преасфалтирана, а новата настилка трябва да бъде професионално разчертана за различните спортове. Около игрището ще има нова плетена оградна мрежа с врата. Теренът ще бъде осветен от прожектори. Изпълнителят трябва да монтира стойки за тенис и волейболни мрежи, както и баскетболни кошове. От училището изискват да бъде поставена специална настилка, създадена специално за тенис игрища от ранга на Гранд при.

Средствата за финансиране на проекта са осигурени от инвестиционната програма на Министерството на образованието. Строително монтажните работи трябва да бъдат изпълнени за по-малко от 30 дни, като ще се извършват, без да пречат на учебния процес. Изпълнителят ще трябва да предприеме мерки за организация на труда, за да не бъдат притеснявани ученици и учители

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина