Спипаха в Сопот клисурец, дрогиран с канабис зад волана, и в Пловдив хванаха нарушители

Автор: Plovdiv Now 11399
Спипаха в Сопот клисурец, дрогиран с канабис зад волана, и в Пловдив хванаха нарушители

В Сопот е заловен вчера 30-годишен мъж от град Клисура да управлява БМВ-то си след употреба на канабис. Водачът не приел показанията на драг чекът и е дал кръвна проба за медицинско изследване.

22-годишно момиче, родом от габровското село Поповица, бе спипано да шофира под влиянието на три различни вида наркотици в Пловдив. Младата дама е спряна за проверка миналата нощ за извършване на полицейска проверка на бул. „Кукленско шосе”, като шофирала автомобил с пловдивска регистрация. В хода на проверката, униформените забелязали видимо неадекватното поведение на момичето, а след извършен тест за наркотици, било установено, че тя е седнала зад волана под въздействието на марихуана, амфетамин и метамфетамин. Издаден е талон за изследване, а 22-годишната е отказала химичен анализ на кръвта.

Момичето е задържано за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

43-годишен пиян пловдивчанин предизвика катастрофа на бул. „Александър Стамболийски” №35. Инцидентът е станал вчера около 17 часа. След получен сигнал, на мястото на произшествието са изпратени екипи на полицията, които при проверка с дрегер на водача установили, че мъжът е шофирал с 2,29 профила алкохол в кръвта.

Отведен е в УМБАЛ „Свети Георги”, където е дал кръвна проба за изследване. Задържан е за срок от 24 часа, работата по случая продължава.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина