Подпомагат финансово тенисистката Ева Николова от Сопот

Автор: Plovdiv Now 7524
Подпомагат финансово тенисистката Ева Николова от Сопот

По предложение на кмета на община Сопот – Деян Дойновq в Спортния календар на общината за 2023 година е гласувана сумата от 12 000 лв. за подготовка и участия в състезания на  15-годишната тенисистка – Ева Николова.

Ева Николова от своя страна благодари на община Сопот в лицето на кмета Деян Дойнов за подкрепата и обеща да бъде отдадена, и да има добри постижения в двете избрани от нея поприща – спорта и образованието, като и че ще продължи да прославя достойно себе си, сeмейстото си и родния си Сопот.

Припомняме, че през януани тази година Ева Николова спечели Държавното лично първенство по тенис на закрито до 16 г. Това е втора титла за Ева, след като преди две години спечели първенството за девойки до 14 години.

Ева Николова, която е състезател на ТК „Тракия“ гр.Пловдив и  Димитър Кисимов, състезател на ТК „Про спорт“, гр.София триумфираха с титлите на сингъл на Държавното лично първенство по тенис на закрито за юноши и девойки до 16 г. Първенството се проведе на базата на ТК „Изида“ в Добрич.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина