Започна изграждането на новия паркинг за 83 000 лв. в Сопот

Автор: Plovdiv Now 4731
Започна изграждането на новия паркинг за 83 000 лв. в Сопот

Започва изграждането на паркинга пред блок 13 в ж.к "Сарая" Сопот. Ремонтните дейности трябва да приключат до месец. Това съобщи кметът на Общината Деян Дойнов пред жители на блока по-рано тази вечер. Той бе поканил своите съграждани на среща - разговор, за да обсъдят и проблеми, които ги вълнуват, пише Карлово Прес. 

 
Хората поставиха въпроса и за номериране на блоковете, а кметът Деян Дойнов каза, че се изработва общ проект за нова номерация в целия град.
 
Живущи поискаха разширяване на паркоместата и пред блок 4-ти. Ръководството се ангажира да проучи въпроса и да изработи проект.

Както PlovdivNow. bg вече писа, строител отново е пловдивската фирма "ИНЖСТРОЙ МЕХАНИЗАЦИЯ" ООД. Преди дни администрацията е подписала договор за изграждане на съоръжението, като общата стойност на поръчката е 83 000 лв. без ДДС.

От миналата година в квартала се изграждат паркинги в междублоковите пространства, като вече има обособени такива пред четири от блоковете. Към момента дейностите струват на общинския бюджет около 200 000 лв., ако включим и изграждането на новия паркинг.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина