Обсъждат днес бъдещето на квартал “Сарая“ в Сопот, поканени са жителите

Автор: Plovdiv Now 7253
Обсъждат днес бъдещето на квартал “Сарая“ в Сопот, поканени са жителите

Публично обсъждане организира днес кметът на Сопот Деян Дойнов. Поканени са всички жители на квартал "Сарая". На срещата ще се дискутират бъдещи проекти, планове за ремонт на улици и тротоари, саниране на сгради и други дейности, свързани с обновяването на мястото. Обсъждането е от 18,00 часа, на мястото на разрушената сграда.

Ето какво гласи пълният текст на поканата на градоначалника:

Уважаеми сопотненци, жители на кв. "Сарая",

Бих искал да ви поканя този четвъртък (18 юни 2020 г.) в 18:00 часа на мястото на разрушената сграда, за да обсъдим новия облик на вашия квартал. "Сарая" е най-големият квартал в Сопот и заслужава да се отнасяме към него като към мястото, които събира най-много сопотненци. Предстои стартирането на работата по няколко важни проекта, които изцяло ще обновят квартала и неговата инфраструктура.

Винаги съм поставял Вашето мнение на първо място, затова ще се радвам на Вашето присъствие, за да обсъдим плановете за ремонт на улици и тротоари, създаването на нов парк и предстоящите възможности за саниране на сгради. По тези и всички други въпроси, които Ви вълнуват, ще поговорим в четвъртък от 18:00 часа.

Очаквам Ви.

Деян Дойнов,

Кмет на община Сопот

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина