Николай от Сопот и детето му имат нужда от помощ

Автор: Plovdiv Now 8584
Николай от Сопот и детето му имат нужда от помощ
Николай, жител на Сопот, има нужда от помощ и подкрепа. Човекът е трудно подвижен и за него се грижи малкият му син Марин, съобщават във фейсбук групата Мрежа за обжествена и гражданска активност - Сопот.
 
До скоро човекът е работел, макар и с парализиран крак, но след като е паднал, това е станало невъзможно. Детето му в момента готви, чисти, помага. Двамата живеят под наем. Хазяите им проявяват разбиране за плащането наема, доколкото е възможно.
 
В града е започнала кампания за набиране на средства, за да се подпомогне семейството. Има проблем обаче със банковата сметка и по нея не е удачно да се внасят пари.
 
"МОЛЯ ВСИЧКИ, КОИТО ЖЕЛАЯТ ДА ПОМОГНАТ, ДА СЛАГАТ ПАРИ В КУТИИТЕ, КОИТО СА РАЗПОЛОЖЕНИ В МАГАЗИН "ТОТОТО" В САРАЯ, ПЛОД И ЗЕЛЕНЧУКА НА ЕМИЛ /НА ПАЗАРЧЕТО КЪМ САРАЯ/ И ДНЕС ЩЕ СЕ ЗАНЕСЕ КУТИЯ И В КНИЖАРНИЦА МАГАЗИН НА ЦЕНТЪРА", призовава организаторът на кампанията Габриела Тафрова.
 
"Ще се опитаме да отворим дарителска, колкото се може по скоро, но засега е това, което може да се направи", казва още Габриела.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина