Кметът на Сопот след случая с коронавирус в Карлово: Не е време за своеволия и дребнотемия

Автор: Plovdiv Now 71248
Кметът на Сопот след случая с коронавирус в Карлово: Не е време за своеволия и дребнотемия

Кметът на община Сопот Деян Дойнов излезе с призив към съгражданите си, веднага след като беше потвърден първия случай на коронавирус в Карлово:

Скъпи съграждани,

Потвърден е първият случай на пациент с COVID-19 в гр. Карлово. Призоваваме ви към отговорност. Молим ви да следвате издадените заповеди и предписания. Сега е време, когато трябва за бъдем единни, разумни и да защитаваме своето семейство и общност. Не е време за своеволия или дребнотемия като дали ще работи автоматът за кафе или не.

От грешките ни днес зависят човешки животи - нашите, на нашите близки, на нашите съседи, приятели, колеги. Ще дойде време, когато отново ще пием кафе от автомата, от кафенето, на площада и ще обсъждаме новини и клюки. Нека дойде това време по-скоро. Но за да дойде, трябва днес да покажем, че можем да бъдем дисциплинирани и отговорни.

Припомняме, че беше потвърден и първият случай на коронавирус в Карлово. Това е 59-годишна жена. Пристиганала е наскоро от Англия. Почувствала, че има симптоми  още при пристигането си. В събота е потърсила медицинска помощ.

Положителната проба беше потвърдена от ген. Мутафчийски на брифинга този следобед.

Подобни новини

Гражданка на Сопот

Само питам,защо всички извеждат чужденците,а Вие ги държите на поляната и се гордеете,че ги храните ?А дали си бъркате в собствения джоб или в джоба на хората?

11:24, 24.03.2020
Отговора 0
Отговор

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина