Тежка катастрофа стана на пътя Пловдив - Хасково, има загинали

Автор: Plovdiv Now 35948
Тежка катастрофа стана на пътя Пловдив - Хасково, има загинали

Тежка катастрофа е станала на пътя Пловдив - Хасково. По първоначална информация двама души са загинали, а един е пострадал. инцидентът е станал малко след 21 часа в района на 4-тия километър от Пловдив в посока Садово.

Таксиметров шофьор и пътника в колата му са загинали.

В сблъсъка са участвали три автомоби ла - БМВ със софийска регистрация, такси Дачия с кърджалийска регистрация и пловдивска КИА. Сигналът е получен на 112 в 21.15 ч. От екип на спешна помощ на място е констатирана смъртта на 31-годишния водач на таксиметровия автомобил и пътник с все още неустановена самоличност. В тежко състояние в болница е транспортиран 45-годишният шофьор на БМВ-то. Местопроизшествието е запазено от екипи на полицията.

"Поради влошената метеорологична обстановка снощи, огледът продължава тази сутрин. Предстои да бъдат изяснени причините и обстоятелствата, довели до пътния инцидент", събщиха от МВР-Пловдив.

До приключване на работата на разследващите движението в участъка на катастрофата е затворено. Автомобилите от Садово към Пловдив се пренасочват през с. Катуница. В обратната посока преминават през Ягодово.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина