Шофьорът на БМВ със софийска регистрация виновен за тежката катастрофа с две жертви край Пловдив

Автор: Plovdiv Now 24966
Шофьорът на БМВ със софийска регистрация виновен за тежката катастрофа с две жертви край Пловдив

Автор: Екатерина Ваклинова

Шофьорът на автомобил БМВ със софийска регистрация е причинил тежката катастрофа с две жертви край Пловдив. Зад волана на немското возило е бил 45-годишен мъж. Снощи малко след 21 часа той се е движил с висока скорост от Хасково в посока Пловдив. На около 4 километра преди града удря такси с двама пътници, което се е движило в посока Хасково.

31-годишният шофьор на жълтата кола и неговият спътник - мъж на 33 години, загиват на място. Таксито е било модел "Дачия" с кърджалийска табела. 

Водачът на БМВ-то е откаран в болница в тежко състояние. Все още няма информация как по-точно е ударил таксито, нито дали е бил под влияние на алкохол или други забранени субстанции. 

Според полицията, в инцидента е участвал и трети автомобил "Киа", който вероятно е ударен вторично при удара между другите две коли. 

Поради лошото време местопроизшествието е запазено от екипи на полицията и огледите продължиха чак до обяд днес, видя trafficnews.bg

Към момента службите разчистват пътя от превозните средства и се очаква движението между Пловдив и Хасково да бъде възстановено до час. 

Заради катастрофата днес в района се бе образувало огромно задръстване. 

Образувало се е километрично задръстване по Цариградско шосе от и към Пловдив. 

Таксиметров шофьор и клиентът му са загиналите в катастрофата край Пловдив

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина