Община Садово и “Напоителни системи“ кръстосаха шпаги, хвърчат иронични реплики ВИДЕО

Автор: Милен Ангелов 12633
Община Садово и “Напоителни системи“ кръстосаха шпаги, хвърчат иронични реплики ВИДЕО

Писна ми от вас! С тези думи кметът на община Садово Димитър Здравков посрещна екипът на "Напоителни системи" ЕАД, които заедно с министъра на околната среда и водите инспектира спешните ремонтни дейности на дигата край Катуница.

"Много семейства са фалирали заради вас, от поддръжката на тази дига!", бяха останалите нападки срещу представителите на дружеството. Здравков имаше предвид наводненията през лятото на миналата година, когато много селскостопански производители бяха засегнати от скъсаните диги на река Чая и залетите площи с продукция.

На свой ред Снежина Динева, изпълнителен директор на „Напоителни системи“ ЕАД, заяви, че екипите на дружеството през миналата година са си свършили работата и засегнатите от пороите диги са укрепени. По думите й Напоителни системи отговарят за стопанисването на дигите от жп моста в посока река Марица, а участъкът, където сега е скъсана предпазната стена, не е под тяхно наблюдение. В момента екипите на дружеството участват само във възстановителните работи и разчистването на речното корито на Чая.

Вижте как протече срещата между кмета на община Садово и изпълнителния директор на „Напоителни системи“ ЕАД във видеоматериала на ТРАФИК ТВ:

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина