Заработиха детските градини в община „Родопи”, посрещнаха мъниците с подаръци

Автор: Plovdiv Now 5986
Заработиха детските градини в община „Родопи”, посрещнаха мъниците с подаръци

Детските градини в община „Родопи” посрещнаха своите възпитаници отново, след като повече от два месеца останаха затворени заради пандемията от коронавирус. 

С „Добре дошли” поздравиха първите малки посетители след карантината кметът на общината Павел Михайлов, заместник-кметът Владимир Маринов, председателят на ОбС „Родопи” Георги Цанков, съветници от коалиция „БСП за България”. 

В първия работен ден след отваряне на детските градини в общината кметът Павел Михайлов посрещна най-малките жители на село Крумово. 

Няма нищо по- хубаво от това денят ти и работната седмица да започнат с щастлива детска усмивка. Пожелавам на малчуганите да растат здрави и щастливи, да имат весело и безгрижно лято, с много игри, приключения и изненади”, каза кметът Павел Михайлов. Децата от ОДЗ „Снежанка” в село Крумово получиха нов LCD-телевизор с голям екран.

Община „Родопи” успя да създаде малък празник във всички детски градини по населените места, като осигури торбички с лакомства за децата по случай Първи юни. Павел Михайлов  лично зарадва малчуганите в Крумово, където заедно с кмета на селото Румяна Самоковарева  поднесоха подаръците.

С вълнение посрещнаха госта си и в село Бресник. 30 пакета с различни сладки изделия раздаде заместник-кметът на община „Родопи” Владимир Маринов.

„Наша отговорност е всички деца да изживеят своето прекрасно детство и да бъдат възпитавани в дух на родолюбие. Всички ние сме длъжни да осигурим тяхното спокойствие и да им предоставим възможно най-добрите условия за тяхното бъдеще”, каза Маринов.

В първия ден, в който са отворени детските заведения в общината  се очакваха около 400 деца. Пакети получиха във всички 12 детски градини на територията на „Родопи”.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина