Три земеделски партии подкрепиха Георги Цанков за кмет на община „Родопи“

Автор: Plovdiv Now 7123
Три земеделски партии подкрепиха Георги Цанков за кмет на община „Родопи“

Голямо обединение на земеделски партии застана зад кандидатурата на Георги Цанков за кмет на община „Родопи“. Това обявиха на пресконференция в пресклуба на БТА в Пловдив представителите на земеделските партии „БЗНС“, „ЗНС“ и „Обединени земеделци“ Илия Зюмбилев, Йорданка Змиярова и Иван Стоилов.

„Обединяването ни зад тази кандидатура е едно добро начало за бъдещите ни общи действия. Смятам Георги Цанков е голям професионалист, и смятам че в негово лице тази община ще претърпи големи промени, за да се превърне в една от най-красивите и модерни общини в България“, заяви Илия Зюмбилев от „БЗНС“.

Йорданка Змиярова от „ЗНС“ пожела на Цанков листа му за общински съветници да напълни местния парламент на община „Родопи“ и да се взимат най-добрите решения за благото на жителите на тази красива община.

Шефът на „Обединени земеделци“ Иван Стоилов изрази надежда, че изборите ще бъдат успешни, а след тях моделът на това обединение може да се пренесе на национално ниво, защото земеделското движение винаги е било мощна политическа сила в България.

От своя страна кандидатът за кмет Георги Цанков също изрази надежда, че с тази кампания ще се постави едно ново начало, за всички земеделски партии в страната.

„Това е нещо уникално и се надявам за в бъдеще да продължи и да сме поставили началото на един различен, нов период за земеделското движение в страната“, заяви Цанков.

Той заяви още, че ако бъде избран за кмет, още в началото на мандата си ще депозира своята оставка, и ако в края на втората година не е изпълнил поетите ангажименти и обещанията, които е дал всеки в общинският съвет ще има право да му я поиска.

Цанков също така декларира, че стигне ли се до там повече няма да кандидатства за никакви изборни длъжности.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина