Спират достъпа на хората до кметствата и административната сграда на община”Родопи”

Автор: Plovdiv Now 9250
Спират достъпа на хората до кметствата и административната сграда на община”Родопи”

Във всички административни сгради на територията на община „Родопи” -  кметствата по населени места и данъчна служба,  прием на граждани няма да се осъществява в следващите две седмици. Ограничението включва и достъпа до фронт-офиса, който е на партерния етаж в сградата  на улица „Софроний Врачански” 1А.  Заявления, молби и жалби ще се подават само по електронен път на адрес: [email protected]

Преустановяват  се услугите „Проект Патронажна грижа” на територията на село Ягодово и „Социален патронаж” в село Брестовица. Читалищата спират дейността си.

От понеделник няма да работят детските градини и ясли,  както и училищата на територията на „Родопи”. Затварят всички заведения и ресторанти в населените места, а кметовете по селата са задължени да уведомят собствениците на кафенета за рестрикцията.

Остават  затварени всички пенсионерски, младежки и спортни клубове.

Заповедта е на кмета на на община „Родопи” Павел Михайлов, а контрол по изпълнението е възложен на заместник-кмета и председател на Кризисния щаб Владимир Маринов.

Рестрикциите, които се въвеждат са във връзка с разпространението на коронавирус , обявеното по-рано днес извънредно положение в цялата страна и въведените  противоепидемични мерки  от здравия министър Кирил Ананние на територията на цяла България до 29 март.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина