Пиян мъж от Устина нарече полицаи “болкуци“ след сигнаал за силна музика

Автор: Plovdiv Now 7885
Пиян мъж от Устина нарече полицаи “болкуци“ след сигнаал за силна музика

Пиян мъж от пловдивското село Устина отнесе 200 лева глоба заради непристойно поведение срещу полицаи, дошли в дома му по сигнал за силна музика.

Според съда, мъжът е извършил непристойна проява, изразяваща се в употреба на ругатни, псувни и други неприлични изрази на публично място пред повече хора, както и оскърбително отношение и държане към органите на властта, с което е нарушил обществения ред и спокойствие, пише TrafficNews.bg.

Униформените дошли пред къщата му малко преди 20 часа на 5 септември по сигнал за силна музика. Мъжът излязъл от дома си видимо пиян. Полицаите се легитимирали и му поискали личната карта, а той казал, че тя е в колата му. След като взел ключовете от къщата и отключил колата, се обърнал към полицаите и им казал “Ами сега аз, ако влезна в колата, вие да не кажете, че карам пиян”. Полицаите обяснили на Г., че само трябва да си вземе личната карта без да сяда зад волана.

Тогава той отказал да даде личната си карта, и най-демонстративно с трясък затворил вратата на автомобила, казвайки “Абе какви сте вие да идвате в 20.00 часа да ми искате лична карта и да ми спирате музиката, няма да ви давам личната карта” и започнал да ги заплашвал с адвокат.

Впоследствие бил задържан и отведен в Районното в Стамболийски след като казал на униформените „Всички Вие от тази система сте едни платени боклуци”.

На мъжа бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство,а размерът на санкцията е определен от Районния съд в Пловдив.

Снимка: Илюстративна

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина