Община “Родопи“ с високо отличие за принос в развитието на бизнеса

Автор: Plovdiv Now 6303
Община “Родопи“ с високо отличие за принос в развитието на бизнеса

Община „Родопи” беше отличена с приза „Малка Община с принос в развитието на бизнеса”. Наградата беше връчена на шестото издание на най-мащабния бизнес форум на Балканите. 17 златни статуетки отличиха успехите на най-добрите компании и общини от Балканския регион на официална церемония снощи в столичния хотел „Маринела”. Посланици, министри, депутати и бизнес организации връчиха 24-каратовите златни класове, сътворени от партньорите на събитието "Магията на Българската Роза".

„Община „Родопи” се превъръща в ярко петно на индустриалната карта на България.  Добрата инфраструктура, близостта до втория по големина  град, съдействие от общината и активен частен партньор правят бизнеса успешен. Стотици декари терени на територията на „Родопи” се превръщат в място за търговия, логистика и производство. Община „Родопи” е с потенциал за развитие. В потвържение на това говори статистиката, която показва, че Общината е третата в България по брой на издадени разрешителни документи за строителство.  Малката община се нарежда в класацията след София и Пловдив”, коментира кметът на общината Павел Михайлов.

Събитието е съпроводено и от благородна кауза – традиционната социална кампания, наречена "Искам да остана в България", която подпомага социално-слаби отличници, които не искат да емигрират.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина