Никой в Цалапица не вярва, че близнаците са били безучастни при убийството на Митко

Автор: Plovdiv Now 5795
Никой в Цалапица не вярва, че близнаците са били безучастни при убийството на Митко

Никой в Цалапица не вярва, че братята Динкови са били безучастни по време убийството на  Митко в Цалапица. Това заяви  Антоанета Николова, адвокат на майката на Димитър Антоанета Николова. Тя добави още, че действително има европейска заповед за арест на основния заподозрян Рангел Бизюрев.

 „Съмненията на хората са още от откриването на трупа на Митко. Те считаха, че няма издадена такава заповед, тъй като резултат от издирването на Рангел – няма. С оглед на нагнетеното напрежение в понеделник подадох молба, за да поискам разрешение от прокурора да се запознаем с европейската заповед за арест и експертизата на трупа на момчето. Още следващия ден прокуратурата разреши това. Майката се убеди, че такава заповед има”, посочи Николова. 

„Важно е дали въз основа на този документ, изпратен до съответната държава член на ЕС, Рангел ще бъде доведен в България, за да бъде съден. Важно е и дали двамата братя Динкови, които имат обвинение за лично укривателство, ще бъдат с такова до края на наказателното производство или то ще бъде преквалифицирано като съучастници. Говорих с много хора от Цалапица, никой не вярва в тезата, че са стоели безучастно и са гледали как Рангел нанася смъртоносния побой”, посочи тя.

Припомняме, че вчера близките на Митко блокираха кръстовището на Панаира с искане за справедливост.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина