Нарушители по пътищата: Друсан и пиян в Храбрино и Пловдив, в Кричим - без книжка

Автор: Plovdiv Now 14019
Нарушители по пътищата: Друсан и пиян в Храбрино и Пловдив, в Кричим - без книжка

Трима нарушители на пътя са задържани в Пловдивско през изминалото денонощие.

25-годишен пловдивчанине задържан за шофиране след употреба на наркотични вещества. Проверката е извършена на 3 август на територията на село Храбрино. Мъжът е бил зад волана на Мерцедес и е отговарял хаотично и объркано на контролните въпроси на униформените. Тествали са го за употреба на алкохол и наркотични вещества. Пробата е реагирала положително на марихуана. По случая е образувано бързо производство. 

53-годишен пловдивчанин е задържан в ареста на Първо РУ за шофиране след употреба на алкохол. Проверката е извършена на кръстовището на улица «Коматевско шосе» с улица «Остромила» също на 3 август. Мъжът е управлявал «Нисан» и е бил спрян за проверка в около 20,35 часа. Алкохолната проба е отчела 1,24 промила. По случая е започнато досъдебно производство.   

Предварителна проверка за престъпление е започната в РУ Стамболийски. В около 22.00 часа на 3 август полицаи са спрели в Кричим лек автомобил Мазда без регистрационни табели. Превозното средство е било управлявано от 59-годишен местен жител, който се е оказал неправоспособен водач. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина