Нарушители на пътя спипаха в Храбрино и Белащица, единият се оказа друсан

Автор: Plovdiv Now 6566
Нарушители на пътя спипаха в Храбрино и Белащица, единият се оказа друсан

В ареста на Първо РУ е бил задържан 23-годишен млад мъж от село Храбрино. Младият мъж е установен при полицейска проверка с нарушение - да управлява АТВ без регистрационни табели. 

Арестуваха и трима шофьори, седнали зад волана след употреба на алкохол или наркотици. На улица „Христо Ботев“ в село Белащица, вчера в около 19,55 часа, проверяващи са установили по надлежния ред, че водач на лек автомобил „Ауди“ шофира след употреба на 1,74 промила алкохол. Престъплението е извършено от 43-годишен, криминално проявен местен жител.

Тази нощ на бул. „Никола Вапцаров“ в Пловдив при извършване на полицейска проверка е било установено, че 24-годишен пловдивчанин, водач на лек автомобил Мазда, управлява превозното средство под въздействието на марихуана. Водачът е задържан в ареста за срок до 24 часа.  

35-годишен пловдивчанин е арестуван също заради наркотици. На 27 май около 22 часа на кръстовището на булевард „Освобождение“ и „Цариградско шосе“, униформени на районното управление спрели мъжа за проверка. Полевият тест на водача на Нисан Микра, отчел положителен резултат с показател- ТНС- марихуана. Той е задържан за срок до 24 часа.  

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина