Коледари огласиха с песни и наричания Община “Родопи“

Автор: Plovdiv Now 8113
Коледари огласиха с песни и наричания Община “Родопи“

Навръх Игнажден коледари огласиха с песни и наричания за здраве и благополучие сградата на община „Родопи”. Учениците от трети клас на ОУ „Неофит Рилски” в Ягодово  пожелаха на ръководството и на служителите в администрацията  да се множат добрите дела и радост за тях и  семействата им. Децата посрещна кметът на общината Павел Михайлов.

 „На Игнажден е много важно добри хора да влязат в домовете ни. Затова съм щастлив, че днес, навръх празника, полазници в общината  са нашите деца”, каза кметът.  Той благодари на гостенчетата  за добрата енергия и настроението и пожела да  бъдат здрави и отлични ученици, за да са гордост за родителите си.

Кметът спази традицията и като добър стопанин на общината изпрати децата с подаръци. За всяко дете беше подготвена торбичка с лакомства. Овен това, за втора поредна година деца от община „Родопи” получиха подарък от техни германски връстници, който пристига при малчуганите чрез организация, която работи в полза на обществото.

„В тези трудни за страната ни дни още един път доказваме,че само с общи усилия може да се справим. Няма нищо по-ценно на света от това да правиш добрини, а ние от Община „Родопи“ сме винаги готови да прегърнем всяка  прекрасна идея, особено когато идва от чистите детски сърца. Дано следващата 2022 година да бъде здрава, успешна и щастлива. Светли и спокойни празници на всички!“, пожела кметът Павел Михайлов.

 

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина