Кметът на община „Родопи“ уважи 90-годишен юбиляр от Марково

Автор: Plovdiv Now 8208
Кметът на община „Родопи“ уважи 90-годишен юбиляр от Марково

90-годишен юбилей посрещна Климент Велков. Празненството, което бе организирано в пенсионерския клуб в село Марково беше много радостна изненада за юбиляра.

Гости на събитието бяха кметът на община „Родопи“ Павел Михайлов и кметът на село Марково Десислава Терзиева. Те поднесоха искрените си пожелания за крепко здраве и дълъг живот на рожденика. Кметът Павел Михайлов връчи поздравителен адрес и плакет с герба на община „Родопи“.

90 години е една достолепна възраст, когато човек е достигнал един голям връх и оттам, като на длан вижда целия си живот. Желая здраве, силен дух и дано вашата формула на дълголетието да ви крепи още години, за да се радвате на близките си“, пожела кметът Павел Михайлов.

Изключително развълнуван, заобиколен от внуци и правнуци, сред близки и приятели, Климент Велков благодари сърдечно за оказаното му внимание. Освен пожеланията за още много години щастие, 90-годишният юбиляр получи подарък от пенсионерския клуб в Марково и специален поздрав с красиви родопски песни, поднесен от неговото семейство.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина