Има ли подправяне и изнасяне на документи от Община “Родопи“? Преглеждат 36 часа видеозаписи

Автор: Ива Модова 6310
Има ли подправяне и изнасяне на документи от Община “Родопи“? Преглеждат 36 часа видеозаписи

Най-рано понеделник ще стане ясно изнасяни ли са документи от Община Родопи. Припомняме, че в понеделник Павел Михайлов, който победи Пламен Спасов на балотажа, получил сигнал, че служители на администрацията изнасят документи от сградата. Той подозираше, че книжата могат да бъдат унищожени или преправени, което да доведе до загуби за хиляди, а дори и милиони на община „Родопи”.

Той се обадил веднага на 112, като е пристигнал в общината заедно с Владимир Маринов. Там той поиска да бъде повикан специалист, който да свали записите от камерите.

Оказва се, че чак след четири дни,  IT специалистът на общината се появил и свалил кадрите, тъй като бил в отпуска и не можел да я пракрати предсрочно. Те веднага са били предадени на полицията.

„Общо записите са 36 часа. Те трябва да се прегледат стриктно, за да излезе полицията със становище. Най-рано в понеделник се надяваме да има резултат”, заяви пред наш репортер новият зам.-кмет на община „Родопи” – Владо Маринов.

В четвъртък Павел Михайлов положи клетва и официално зае кметското място.  Заедно с него се заклеха и 29-те новоизбрани общински съветника, както и кметовете на населените места.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина