Хората в Цалапица протестираха и тази вечер пред къщата на бабата на близнаците

Автор: Plovdiv Now 4997
Хората в Цалапица протестираха и тази вечер пред къщата на бабата на близнаците

Пореден протест се проведе тази вечер в Цалапица. Жителите този път не блокираха пътища и улици, а се отправиха към къщата на бабата на двамата близнаци Динкови - Бойка. Решението да изразят недоволство пред дома на жената е провокирано от това, че преди дни Бойка е показала среден пръст на майката на Митко.

Жителите на селото скандираха пред вратите ѝ, като зададоха въпроса - Къде се намират сега родителите на замесените близнаци?

Тази вечер майката на Митко разказа също, че имало гласови съобщения на Рангел Бизюрев до негов приятел, в които той е отричал да е участвал в престъплението.

Според близките на Митко, убийците са повече от един и не е само обявеният за издирване с европейска заповед Рангел Бизюрев, за когото се предполага, че се укрива в Германия.

Преди дни отново на протест майката на Димитър Малинов призова Бизюрев да се предаде и да разкаже цялата истина. Тя е убедена, че той не е основният виновник за смъртта на сина ѝ и никой в Цалапица не вярва, че братята Динкови са били безучастни по време убийството.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина