Дезинфекцираха изцяло сградата на Община “Родопи“

Автор: Plovdiv Now 5018
Дезинфекцираха изцяло сградата на Община “Родопи“

Цялостна дезинфекция е направена на административната сграда на Община "Родопи" на улица „Софроний Врачански” 1А. С вирусоциден разтвор бяха обработени всички помещения. С приоритет са местата, в които се обслужват граждани, съобщиха от общинската администрация. Обработката с широкоспектърния  препарат „Клодан D“ включва и сградата на дирекция „Местни данъци и такси“.

Мярката е превантивна и е заради извънредното положение и ограничаване на разпространението на COVID 19.  Заради пръскането се наложи администрацията на „Родопи” да спре работа за половин час, а служителите  бяха изведени от сградата, по време на дезинфекционната дейност.

Дезинфекцията против коронавируса се осъщестява от ОП „Дезинфекционна станция“ в изпълнение на препоръките на Оперативния  кризисен общински щаб.

Припомняме, че Община „Родопи” е въвела и строги предпазни мерки. Пропускателният режим в сградата на администрацията е ограничен. Обслужването на гражданите е само на първия етаж, като в сградата се допуска по един човек, който задължително преминава санитарен контрол.

От общината отново призовават гражданите да се съобразяват с предписаните ограничителни мерки.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина