Четири катастрофи в Пловдивско за денонощие! Инциденти има и в Родопи и Марица

Автор: Plovdiv Now 4711
Четири катастрофи в Пловдивско за денонощие! Инциденти има и в Родопи и Марица

Четири пътни инцдента са станали в Пловдив и региона през последното денонощие.

На булевард "Княгиня Мария Луиза" и улица "П.Д.Петков" в Пловдив вчера сутринта лек автомобил Форд, управляван от 59-годишен пловдивчанин, при завиване наляво, отнел предимството на насрещно движещия се лек автомобил Алфа ромео, с което предизвиква катастрофа. Пострадали при инцидента са 28-годишният водач на алфата и неговата спътничка, които са транспортирани за преглед в болнично заведение с множество натъртвания. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. Произшествието е отработено по административен ред.  

Пътен инцидент е регистриран и малко след 10 часа вчера. Мястото на произшествието е път I-8 км 233 посока Пловдив – Хасково. 19 годишен водач на Опел астра, управлявал лекия автомобил на своята майка, поради неспазване на необходимото разстояние, удря спиращата пред него Тойота,зад волана на която е 47-годишна пловдивчанка. Жената е прегледана в болнично заведение, но е освободена за домашно лечение с натъртвания. Дрегер пробите на двамата водачи са отрицателни.

С множество натъртвания по тялото и оставена за наблюдение в болнично заведение е и 21-годишна жена, загубила контрол при управление на лек автомобил «фолксваген». Мястото на инцидента на е пътя за между селата Храбрино и Първенец. Очевидци са подали сигнала на тел 112 в 16 часа на 11 май. Жената се е движила с несъобразена скорост за пътния участък и се е преобърнала в крайпътната канавка. На мястото на инцидента е пристигнал екип на сектор «Пътна полиция»  и той е отработен по административен ред.        

19 годишно момче е паднало на пътя с мотоциклета си и е било отведено за преглед в пловдивска болница от своята майка. Малко преди полунощ вчера в РУ Труд е получено съобщение, че в село Крислово на улица «Георги Димитров» е станало пътно произшествие. Пристигналият на място екип е установил, че млад, неправоспособен водач от село Желязно, при завой губи контрол над мотоциклета и пада на пътното платно. Момчето не е уведомило органите на МВР за инцидента. Неговата майка го закарала за преглед в УМБАЛ «Свети Георги», където лекарски екип и установил множество охлузвания по крайниците и го освободил за лечение у дома.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина