376 души празнуват имен ден на Великден в община “Родопи“, кметът с поздрав към жители и гости

Автор: Plovdiv Now 6612
376 души празнуват имен ден на Великден в община “Родопи“, кметът с поздрав към жители и гости

376 души празнуват имен ден на Великден в община "Родопи". Най-много са тези, които носят името Величка – 251. На този ден празнуват още Велик, Велика, Велина, Велизар, Велка, Велко, Вельо, Витан, Велислав.

Кметът на общината Павел Михайлов поздрави християните с настъпването на Възкресение Христово и пожела светли великденски празници. Той отправи пожелание за здраве и благополучие на имениците и към всички жители на общината.

Уважаеми жители и гости на Община „Родопи”,

Великден е!

Един от най-значимите празници в християнския календар, който изпълва дните ни със смисъл и надежда!

В дълголетната ни история Възкресение Христово винаги е събирал хора от близо и далеч, за да ги  приюти топлината на родния дом. Възкресението е повод да са заедно семействата, близките и приятелите.

Обръщам се в този светъл празник с най-топли чувства към Вас с пожелания за здраве и благоденствие. Вярвам, че доброто, вярата, надеждата, любовта  и светлината  винаги побеждават! И най-голямото доказателство за това е Възкресение Христово.

За съжаление, за втора година посрещаме Великден във време, в което сме изправени пред най-голямото предизвикателсто в най-новата ни история.

Отпрявам призив към вас не само като кмет, но и като жител на община „Родопи” да бъдем стриктни и отговорни към себе си и към другите, да сторим нужното в тази нелека за цялата страна и света ситуация, като спазваме ограничителните мерки. В храмовете да бъдем дисциплинирани и да следваме препоръките за социална дистанция.

Вярвам, че заедно, с разум и вяра, ще преодолеем и това изпитание.

Пожелавам на всички здраве, благополучие и светли Великденски празници!

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина