3 години и няколко дарителски акции по-късно: Ремонтираха покрива на читалището в Ситово

Автор: Plovdiv Now 6004
3 години и няколко дарителски акции по-късно: Ремонтираха покрива на читалището в Ситово

Читалището е Ситово вече е с нов покрив след няколко дарителски акции за набиране на средства за ремонт. Припомняме, че в началото на годината бе даден старт на поредната кампания.  Състоянието на покрива бе доста лошо и това не позволяваше да се използва електрическата система в помещенията.

Адвокат Нели Маркова, председател на читалищното настоятелство в Ситово, сподели в социалните мрежи добрата новина и изрази своята благодарност към всички дарители:

“Скъпи приятели, изключително съм щастлива да съобщя, че благодарение на общите ни усилия още една голяма задача пред нас е решена. Подменен е покривът на читалището и след три години, два месеца и двадесет дни, сагата с ремонтите почти приключи.

Вие сте героите в това начинание. Сърдечни благодарности на Михаела Иванова, Никола Копаранов, Фондация“ „Възраждане на българските села“, Паола Запрянова, Люси Кабакова, Гергана Божкова, Соня Наскова, Надя Бочукова, Росица Масева, Мото клуб MCC ANARHY, Виделина Скръчкова, Милко Янков, Огнян Халачев, Велко Райчев, Росица Драгинова, Таня Динкова, Георги и Румяна Райчеви, Светлана Стоянова. Ако съм пропуснала някого, е от вълнение. Дълбок поклон.“

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина