Търсят шофьор за новия социален център в Раковски

Автор: Plovdiv Now 7676
Търсят шофьор за новия социален център в Раковски

Свободно работно място за шофьор е обявено във връзка с работата на новия център за социално включване и развитие, социална рехабилитация и интеграция в общността град Раковски, към Девическо монашеско общество „Францисканки мисионерки на пресветото сърце Исусово”.

Социалният център е по проект, финансиран по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”2014-2020, приоритетна ос „Намаляване на бедността и насърчаване на социалното включване”, процедура "МИГ РАКОВСКИ - МП02/ИП3 - Повишаване на достъпа до услуги, които са на достъпна цена, устойчиви и висококачествени, включително здравни и социални услуги от общ интерес“.

Мястото за шофьор на 4-часов работен ден. Служителят ще извършва транспорт на нуждаещите се потребители до центъра и други съпътстващи дейности.

Изискванията към кандиданите за заемане на длъжността са: средно образование, компютърна грамотност, както и да не са лишавани от правото да упражнява посочената длъжност.

Необходимите документи за кандидатстване са: заявление, автобиография, копие на диплома за завършено образование, документ за самоличност за справка и документ за правоуправление на ПМС.

Документи се подават в срок до 25.03.2021 г. /включително/ в сградата на ДМО „Францисканки мисионерки на пресвето сърце Исусово“, ул. „Филип Станиславов“ № 24, всеки работен ден от 9.00 часа до 16.30 часа., тел. за връзка 0878 868792. С кандидатите ще бъде проведено събеседване. За място, дата и час на събеседването ще бъдат уведомени на посочения от тях телефон за връзка.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина