Търсят да назначат социален работник в Раковски

Автор: Plovdiv Now 5853
Търсят да назначат социален работник в Раковски

Свободно работно място на длъжността "Социален работник" обяви Община Раковски. Позицията е за Центъра за обществена подкрепа.

Желаещите да кандидатстват за длъжността трябва да имат висше образование, бакалавър или магистър, в специалностите "Психология", "Социални дейности", "Педагогика", "Педагогика на обучението по... "Филология". Предишен професионален опит не се изисква, но ще се счита за предимство, ако кандидатът има такъв.

Други изисквания са компютърна грамотност, общителност и мотивация за работа, познаване на нормативната база за предоставяне на социални услуги на деца и младежи.

Кандидатите не трябва да имат заболявания, противопоказни за заемането на длъжността, както и да не са осъждани за умишлени престъпления и да не са лишени по съдебен ред от правото да упражняват длъжността.

Необходимите документи са заявление по образец, копия на диплома за завършено образование и придобит професионален опит, ако има такъв. Кандидатите попълват и декларация по образец за дееспособност и че не са осъждани или лишени от право да упражнявят професията.

Документите се подават до 29 януари 2021 година в деловодството на сградата на Община Раковски, в рамките на работното време.

Кандидатите първо ще бъдат одобрявани по документи и по-късно ще се проведе събеседване с одобрените на първия етап. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина