Търсят да назначат социален работник, психолог и медицинска сестра в Раковски

Автор: Plovdiv Now 12961
Търсят да назначат социален работник, психолог и медицинска сестра в Раковски

Община Раковски търси да назначи служители на длъжностите: социален работник, психолог и медицинска сестра, като и трите позиции са на 8-часов работен ден и с 12-месечни договори. Обявен е и прием на документи от желаещите да заемат работните места.

Назначенията са във връзка със стартирането на проект „Повишаване на достъпа до услуги, които са на достъпна цена, устойчиви и високо качествени, включително здравни и социални услуги от общ интерес - Община Раковски ” и надграждане на „Център за интегрирани услуги в домашна среда”.

Изискванията за заемане на длъжността „Социален работник” в „Център за интегрирани услуги в домашна среда” в Раковски са: висше образование – степен бакалавър или магистър. Предимство имат специалностите "Социални дейности" и "Социална педагогика". Други изисквания към кандидатите са да имат компютърна грамотност и да не са лишавани по съдебен ред от правото да упражняват посочената длъжност.

Необходими документи за кандидатстване са: молба за постъпване на работа свободен текст, автобиография, копие на диплома за завършено образование, копие на документ за самоличност.

Изисквания за заемане на длъжността „Психолог” в „Център за интегрирани услуги в домашна среда” в Раковски са: висше образование – степен бакалавър. Предимство имат придобилите специалност „Психология”. Други изисквания към кандидатстващите е да имат компютърна грамотности също да не са лишавани по съдебен ред от правото да упражняват посочената длъжност.

Необходими документи са молба за постъпване на работа свободен текст, автобиография, копие на диплома за завършено образование, копие на документ за самоличност.

Изискванията за заемане на длъжността „Медицинска сестра” в „Център за интегрирани услуги в домашна среда” - Раковски са: висше образование – специалист по здравни грижи. Други изисквания са също компютърна грамотност и кандидатите да не са лишавани по съдебен ред от правото да упражняват посочената длъжност.

Необходими документи: молба за постъпване на работа свободен текст, автобиография, копие на диплома за завършено образование, копие на документ за самоличност.

Документи се до 20.02.2020г. в сградата на община Раковски, ет.3, стая 4, отдел „Eвропроекти и програми”, всеки работен ден до 16.30 часа.

Източник: Община Раковски

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина