Търси се изпълнител за строеж на площадка за скейтборд в Раковски, общината обяви поръчка

Автор: Plovdiv Now 5996
Търси се изпълнител за строеж на площадка за скейтборд в Раковски, общината обяви поръчка

Община Раковски е обявила обществена поръчка и търси изпълнител за изграждане на съоръжение за екстремни спортове - площадка за скейтборд на територията на града.

Поръчката включва абсобютно всички етапи по изграждането на съоръжението - от изкопа до монтажа на оборудването и гаранционното обслужване. Прогнозната стойност поръчката е 74 582.73 лева без ДДС.

Припомняме, че в началото на месец май тази година Община Раковски подписа договори по два одобрени проекта в разплащателната агенция на Държавен фонд "Земеделие". Единият от проектите  е за изграждането на нов физкултурен салон на ОУ"Гео Милев" в Белозем, а другият за площадка за екстремни спортове в Раковски.

Проектите са одобрени от Фонда по "Програмата за развитие на селските райони с подмярка "Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове по мащаби инфраструктура" и "Основни услуги и обновяване на селата и селските райони". 

Площадката за екстремни спортове в Раковски ще включва  скейт и байк платформи и ще бъде изградена на  терена на обособения  огромен спортен център между двата квартала "Секирово" и "Генерал Николаево". В новоизграждащият се мащабен спортен комплекс вече има изградени тенис кортове, предстои откриването на две футболни игрища, заложени в бюджетната програма на общината.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина