Талантливата Вики от Раковски, която пя блестящо в Шоуто на Слави, беше специален гост на кмета

Автор: Plovdiv Now 10154
Талантливата Вики от Раковски, която пя блестящо в Шоуто на Слави, беше специален гост на кмета

Малката Виктория Каменчева, която прослави град Раковски с участието си в телевизионния формат „Нова звезда“ в „Шоуто на Слави“, беше лично поздравена от кмета Павел Гуджеров.

Припомняме, че Вики се класира сред първите дванадесет участници, в конкуренция от над хиляда и шестотин деца от цяла България изявили желанието си да участват в телевизионния проект на Слави Трифонов.

Виктория Николаева Каменчева е на 9 години, любимата й певица е Ариана Гранде. Малката принцеса се занимава с пеене от три години. В „Шоуто на Слави“ Вики демонстрира своя талант изпявайки по невероятен начин песните „Вълшебен ден“, „Ах, къде е мойто либе“, „Let It go”, “Обещай ми любов“, „Zombie”, “Облаче ле бяло“, „Учителко, целувам ти ръка“ , „One Lifetime Is Not Enough“, „Ти си“, и в дует с Михаела Маринова „Не ти ли стига“.

Бащата на Виктория Николай Каменчев сподели, че за нея това е едва първо участие в подобен тип проект, самата тя разказа на кмета за емоциите, които е преживяла в шоуто, за чувството да пееш с „Ку-ку бенд“ и за всички положителни отзиви, които е събрала от музикантите.

Гордият татко е доволен, че участието и в шоуто е отворило врати към развитието на талантливото момиче. Освен подаръците, които получи от кмета Гуджеров, Вики получи и уверението му, че може да разчита за всичко, което е по силите на общината за развитието на нейния талант и отправи покана за участие в предстоящия през месец август „Бирфест“.

Източник и снимки: r-news.bg

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина