Свободно работно място за психолог обяви Община Раковски

Автор: Plovdiv Now 7678
Свободно работно място за психолог обяви Община Раковски

Свободно работно място за психолог в Центъра за обществена подкрепа обяви Община Раковски. Кандидатите за длъжността трябва да имат висше образовати, степен "бакалавър" или "магистър" по специалността "Психология", като предишен професионален опит не се изисква.

Желаещите трябва да са дееспособни и без заболявания, противопоказни за заемане на длъжността; да притежават компютърна грамотност, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, както и да не са лишавани по съдебен ред от правото да упражняват професията.

Допълнителни изисквания към кандидатите са да бъдат комуникативни, като опитът в социалните услуги и работата с деца ще се счита за предимство. 

Необходимите документи са: заявление, автобиография, копие на диплома за завършено образование или удостоверение, че кандидатът изучава посочената специалност. Други: копие от документ, удостоверяващ професионален опит, декларация от лицето, че е дееспособно и не е осъждано за умишлено престъпление от общ характер, както и да не са лишавани по съдебен ред от правото да упражняват професията.

Документи за участие в конкурса се подават в деловодството на Община Раковски, като крайният срок е 23 октомври 2020 година, до 16,30 часа.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина