Шофьори с провинения хванаха в Раковски и Хисаря, замесена е и жена от Перущица

Автор: Plovdiv Now 48773
Шофьори с провинения хванаха в Раковски и Хисаря, замесена е и жена от Перущица

На 28 март около 04,40 часа на улица „Здравец“ в Хисаря полицаи от районното управление в града са спрели за проверка Порше с пловдивска регистрация. Колата, собственост на 68-годишна жена от Перущица, била управлявана от 33-годишен жител на село Войводиново. Дрегер е отчел 1,34 промила. По случая е образувано бързо производство, а  за престъплението мъжът е задържан до 24 часа по ЗМВР.

В Раковски служителите на реда са задържали водач на товарен автомобил, управлявал превозното средство без шофьорска книжка. На главен път II-56, в близост до километър 75, е бил спрян Фолксваген Транспотрер. Шофьорът, 30 годишен мъж от София, управлявал фирмен автомобил в едногодишен срок от отнемане на шофьорската му книжка. 

Да шофира под въздействие на марихуана е бил установен 41-годишен пловдивчанин. Малко след полунощ на 29 март автопатрул на Първо РУ е спрял лек автомобил Шкода Фабия на кръстовището на улиците «Тодор Александров» и «Дрин». Водачът се държал неадекватно и последвала проверка с полеви тест, който е показал, че мъжът се намира под въздействието на наркотични вещества. 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина