Румен Рончев си татуира името на любимата Мегз

Автор: Plovdiv Now 46310
Румен Рончев си татуира името на любимата Мегз

В първите дни на новата 2020 година, пловдивската дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз публикува поредна снимка, на която е заедно със своя любим Румен Рончев. Той я е прегърнал силно, като я целува по челото, а тя сияе от щастие. Впечатление, обаче прави нещо по-интересно.

От кадъра стана ясно, че Рончев е татуирал името на Миглена на показалеца на една си ръка. Текст към снимката също не липсваше: "Най-трудното в любовта е да продължиш да обичаш след като едва не си умрял." - пише Мегз. 

Въпросният фотос вече е събрал десетки хиляди лайкове и стотици коментари, като повечето от потребителите бяха трогнати от милата постъпка на Румен Рончев, но не липсваха и заядливи подмятания.

Под поста в Instagram Мегз споделя още, че е открила голямата любов и се надява новата година да й донесе бебче.

Припомняме, че това не е първата татуировка, с която бизнесменът увековечи любовта си към своята половинка. Навръх рождения й ден, през месец юли 2019 година, двамата си направиха татуировки със скрито послание, което и до момента не е разкрито. Тогава новината съобщи самата дизайнерка, като публикува снимки на стори в личния си профил в Инстаграм. 

От кадрите се виждаше, че посланията, скрити под марля, са изрисувани от вътрешната страна на краката на Мегз и Рончев, малко над глезена. 

Изписването на името на любимия става все по-модерно и вече много двойки могат да се похвалят с такива - както в България, така и по света. Често се случва обаче и много от хората взели подобно решение на по-късен етап да съжаляват за постъпката си, при настъпила раздяла. Добре, че съществува лазерното премахване на татуировки...

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина