Рончев и Мегз инкогнито в съда, дизайнерката твърди, че половинката й се развежда

Автор: Ива Модова 7392
Рончев и Мегз инкогнито в съда, дизайнерката твърди, че половинката й се развежда

Миглена Каканашева и Румен Рончев се появиха в съдебната палата в Пловдив. Двойката бе засечена в кулоарите на излизане, а на въпрос от страна на наш репортер - какъв е поводът на визитата им, транспортният бос запази мълчание. Дизайнерката обаче гордо заяви, че е стартирало бракоразводното дело на Рончев и съпругата му Зорница. Без коментар обаче остана въпроса по какъв ред ще протече раздялата и дали са стигнали до споразумение.

„Тук съм, за да подкрепя мъжа си. Днес започна бракоразводното му дело”, заяви Каканашева.

От думите на Мегз стана ясно, че всеки момент се очаква да приключи досъдебното производство водено срещу нея и любимия й, свързано с кражбата на джипа й.

Припомняме, че скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Мерцедесът е собственост на лизинговата компания "София ауто". Спрямо Рончев обаче са повдигнати и още две обвинения.

Дизайнерката от Раковски и транспортният бос бяха в абсолютен синхрон относно стайлинга им. Те се появиха в съда облечени в бяло.

Припомняме, че разследването срещу Миглена Каканашева за нападение над жена в Пловдив бе прекратено. Поради липса на данни за престъпление, прокуратурата отказа да образува досъдебно производство спрямо Каканашева и прекрати случая. Това обаче не е успокоение за модната дизайнерка от Раковски. Преди седмица спрямо нея е започнато досъдебно производство в прокуратурата, свързано с катастрофата предизвикана от самата Мегз.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина