Прокуратурата се зае с мъжа от Раковски, пребил жестоко майка си за пари

Автор: Plovdiv Now 13889
Прокуратурата се зае с мъжа от Раковски, пребил жестоко майка си за пари

Прокуратурата вече повдигна обвинение на 47-годишния мъж от Раковски, тормозел майка си за пари.

Случаят е 21 март 2021 г. Тогава синът за пореден път поискал пари от 71-годишната си майка. Тя му отказала, а той я заплашил с думите „Ще те убия, ще те затрия“, а след това я пребил жестоко, за което има събрани доказателства. 

Жената е настанена в болница. Предстои прилагане на медицински документи относно проведеното лечение и здравословното й състояние, след което ще бъде назначена съдебномедицинска експертиза, която ще установи вида и характера на причинените телесни повреди.

Припомняме, че по думите на съседи синът не работел, системно пиел и тормозел майка си за пари. Това се случило отново и в неделя. Тя отказала да му даде пари и той започнал да удря по тялото и главата. Побоят бил жесток. Съседите разбрали какво става и се притекли на помощ. Един от тях откарал пострадалата в болница в много тежко състояние, с кръвоизлив в мозъка.

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор. Утре, 25 март 2021 г., Районна прокуратура – Пловдив ще внесе искане в съда за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо него.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина