{* *}

Поп-фолк фуриите Гергана, Ани Хоанг и Dj ONIX забавляват гостите на Бирфеста в Раковски днес

Автор: Plovdiv Now 226
Поп-фолк фуриите Гергана, Ани Хоанг и Dj ONIX забавляват гостите на Бирфеста в Раковски днес

Бирения фестивал в Раковски бележи своето начало през лятото на 2008 година. През годините на сцената са гостували много звезди на „Пайнер“, изпълнители от музикални тв реалити формати, известни български оркестри за народна музика, местни таланти, както и много рок-групи. Тази година, събитието се провежда на 9, 10 и 11 август от 20:00 часа на Градския стадион „Георги Раковски“.

Организаторите отново са се постарали да осигурят максимално разнообразие на Бирфеста – да има елегантни тематични шатри на известни марки пиво, за леещата се нонстоп бира е осигурено и подходящо мезе, а за най-малките пък има куп детски атракции, батути, надуваеми замъци и пързалки, захарен памук и много балони.

В петъчната първа вечер на сцената на Бирфеста хорото се изви с изпълненията на обичания оркестър “Орфей” на Георги Янев, а старите самодейци от ансамбъл “Слав Бойкин” по традиция изнесоха едночасов концерт.

Събота е определена за поп-фолк фиеста с песните на фолк фуриите Гергана и Ани Хоанг и атрактивният Dj ONIX, а в неделната вечер на 11 август градският стадион в Раковски ще се  превърне в рок зона с Теди Кацарова, Дичо и приятели, както и с децата от местната музикална школа "Кампа Рекордс".

Тридневният бирфест се провежда на Градският стадион в Раковски,  а на един от тренировъчните терени на спортния комплекс „Г.С.Раковски” са разположени стотици маси, които да поберат хилядите местни жители и гости от други населени места.

Новини

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Изпрати новина