Пияни и дрогирани шофьори напълниха арестите в Пловдив, Раковски и Труд

Автор: Plovdiv Now 22272
Пияни и дрогирани шофьори напълниха арестите в Пловдив, Раковски и Труд

Двама мъже, шофирали след употреба на наркотични вещества, са се озовали в ареста на Първо РУ в Пловдив.  На 19 февруари автопатрул е спрял за проверка на 27 годишен мъж зад волана на „Опел Астра“, на улица „Македония“. Тестът е реагирал на канабис и амфетамин. Започнато е досъдебно производство срещу нарушителя.  

За употреба на амфетамин е бил задържан и 19-годишен младеж от село Белащица, община "Родопи". Служителите на "Специализирани полицейски сили" са го спрели на булевард „Александър Стамболийски“ в Пловдив. Работата и по двата случая продължава под наблюдение на компетентната прокуратура.

С постановление на Районна прокуратура в РУ Труд е образувано бързо производство срещу 44-годишен мъж от село Рогош. На 24 януари мъжът е бил засечен да шофира под въздействие на 1,41 промила алкохол. Образувано е било бързо производство.

69-годишен мъж е бил задържан в участъка на РУ Раковски за шофиране след употреба на алкохол. Колата е била спряна за проверка на улица „Радко Попов “ в село Брезово. Алкохолната проба на водача на „Форд Фиеста“ е отчела 1,40 промила.  Започнато е бързо производство за престъпление.

Снимка: илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина