Французин се преобърна с кола край Раковски, моторист е с шест счупени ребра

Автор: Plovdiv Now 37854
Французин се преобърна с кола край Раковски, моторист е с шест счупени ребра

Пет катастрофи са станали през почивните дни, като повечето от тях са край Раковски или с участието на водач от града.

38-годишна жена от Момино село, община Раковски, управлявала Ситроен, е предизвикала е предизвикала катастрофа след неспазване на дистанция вчера. Инцидентът е станал на пътя Пловдив - Брезово. Шофьорката е ударила отзад лек автомобил Опел, управляван от 80-годишен пловдивчанин. Леко пострадал е възрастният мъж, който е освободен за домашно лечение след преглед от екип на Спешна помощ. Алкохолните проби на водачите са отрицателни. 

В 16,25 часа вчера на пътя Пловдив – Войводиново мотоциклет Ямаха също е катастрофирал. 26-годишен пловдивчанин е изгубил контрол над превозното средство и паднал от него. Моторът обаче продължил да се движи и е ударил спрял и изчакващ пред мост лек автомобил БМВ. Водач на БМВ е 38-годишен жител на Раковски.

Мотористът е подстрадал и е настанен за лечение в болница със шест счупени ребра, но без опасност за живота. Алкохолната проба на участниците в инцидента е отрицателна. 

Още една катастрофа е станала на територията на община Раковски, в близост отново до Момино село. 59-годишен френски гражданин е самокатастрофирал в близост до разклона. Сигналът за инцидента е получен в РУ Раковски в сутрешните часове на 7 септември. Мъжът, управлявал лек автомобил Дачия, е излязъл от пътното платно в ляво на посоката на движение и се преобърнал в крайпътна нива. Извършената проба с техническо средство за употреба на алкохол е отчела отрицателен резултат, а преглед на място, извършен от медицински екип, е установил прорезни рани на главата. Няма опасност за живота на водача. На мъжа е съставен акт.

В следобедните часове на 7 септември инцидент е регистриран и на пътя Храбрино - Дедево. 78-годишен шофьор на лек автомобил Опел заради несъобразена скорост е изгубил контрол и е удрил паркиран Нисан, собственост на 41-годишен пловдивчанин. В болнично заведение за лечение, но без опасност за живота, са настанени възрастният мъж и неговата съпругата, пътували в Опела. Работата по случая продължава разследващ полицай при сектор «Разследване престъпления по транспорта». 

Пътен инцидент между водачите на Опел Корса и Сеат Кордоба е регистриран и на територията на село Рогош. 18-годишен младеж, зад волана на «Опел» се движил по ул. «В. Левски», но не спазил знак Б-2 и отнел предимството на движещ се по ул. «Александър Стамболийски» лек автомобил «Сеат», управляван от 22-годишно момиче от село Маноле. След преглед в болнично заведение момичето е освободено за домашно лечение с травма на гърди и корем.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина