Откриха момиченцето, изчезнало край Раковски

Автор: Plovdiv Now 36271
Откриха момиченцето, изчезнало край Раковски

Намерено е момичето от с. Болярино, което бе издирвано днес от полицията. Работата по случая продължава, уточниха органите на реда.

Към момента няма повече подробности къде е открито детето.

12-годишната Рейсиян изчезне безследно в Болярино, когато баща ѝ отишъл в кухнята да прави чай за закуска. През това време момиченцето си играело на двора. Това разказа пред медии Стефан Чочев - бивш работник в имението, където е настанено семейството.

Той бил помолен от родителите да съдейства с подаване на сигнал в полицията, тъй като никой от тях не владее български език.

„Бащата владее турски, аз също и разговаряхме. Той каза, че излязъл да прави чай в кухнята. През това време детето изчезнало, докато те били в кухнята. Тя си играела на двора. Това се случило в 7:30, а към 8-8:30ч. тръгнал да търси и пита из селото. Това са негови думи. Сигнала го подадох аз в полицията към 10ч.“, разказа той пред TrafficNews.bg.

По думи му Рейсиян не напускала територията на имота, в който била настанена. Играела си само в двора. „Не сме чули или видели странни хора да обикалят около имота“, допълни той. Други местни обаче разказват, че често коли с дипломатически номера паркирали пред имението на богатия арабин, предоставил подслон на бежанците.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина