Набират служители за новата социална услуга в Раковски

Автор: Plovdiv Now 16739
Набират служители за новата социална услуга в Раковски

Набират служители, които да предоставят новата социална услуга „Асистентска подкрепа“ на територията на община Раковски.

Длъжността е „Социален асистент“.

„Асистентската подкрепа“, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на деца и лица с трайни увреждания и на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване.

Потребители могат да бъдат лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност; деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ, които не ползват асистентска подкрепа, помощ за осигуряване на асистентска подкрепа или за които не се получава помощ за грижа в домашна среда по реда на друг закон.

Необходими документи за кандидатстване за длъжността "Социален асистент" са: Заявление – декларация (по образец); Документ за самоличност (за справка); Автобиография; Копие на документ за придобита образователно-квалификационна степен за завършено основно образование; Други документи по преценка на кандидата - документи, удостоверяващи успешно преминат курс на обучение за асистент и/или копие от документ, удостоверяващ продължителността на професионален опит /при наличие на такива/.

Документи се приемат всеки работен ден от 8.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 ч. в Община Раковски, пл. „България” №1,ет.3, стая №4. Приемът започва от 29.03.2021г.

Документи по образец за социалната услуга „Асистентска подкрепа“ могат да бъдат изтеглени от ТУК.

С одобрените кандидати ще бъдат сключени трудови договори . За допълнителна информация тел. 0886304222.

Източник: Община Раковски

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина