Мотоциклетист е с фрактури след катастрофа, отнеха предимството на шофьор от Раковски

Автор: Plovdiv Now 4775
Мотоциклетист е с фрактури след катастрофа, отнеха предимството на шофьор от Раковски

Пътни инциденти са станали в Пловдив и региона през изминалото денонощие, като за щастие няма фатални последствия.

Мотоциклетист е пострадал при пътен инцидент на улица «Пролет» в гр. Пловдив. Водач на товарен автомобил Фолкваген при движение по улицата е блъснал движещ се в страни от него мотоциклет «Хонда», управляван от 34-годишен варненец.

Водачът на мотора е бил прегледан в болнично заведение, откъдето по-късно е бил освободен с фрактури на глезен и подбедрица. По случая е започнато досъдебно производство. 

Инцидент с леко пострадал водач е регистриран и в РУ Труд, а причината за произшествието е отнемане на предимство. В 8,00 часа на 8 октомври в полицията е получен сигнал за катастрофа на пътя Царацово- Бенковски. Автопатрул на районното е установил, че лек автомобил Рено Меган с 36-годишна пловдивчанка зад волана не е спазил знак "стоп". Навлязъл е в кръстовището и е отнел предимството на праводвижещ се автомобил Шкода.

Водачът на шкодата е мъж на 61 години от Раковски. При настъпилото ПТП е пострадала виновната водачка, която след преглед в УМБАЛ «Св. Георги» е с поставена диагноза контузия на гърди и корем.

Снимката е илюстративна.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина