Момиченцето от Болярино вероятно само е инсценирало изчезването си

Автор: Plovdiv Now 18981
Момиченцето от Болярино вероятно само е инсценирало изчезването си

12-годишната Рейсиян, която вчера бе намерена след акция на полицията в село Болярино в община Раковски, вероятно само е инсценирала изчезването си.

По информация на TrafficNews момиченцето по свое желание е напуснало дома си, а вероятната причина е, че родителите ѝ не са и позволявали да напуска имота, който обитават. Въпреки целодневните издирвателни действия от страна на полицията, Рейсиян се е била скрила добре, за да не бъде намерена. Твърди се също, че нараняванията по тялото на сирийското дете са били причинени от самата нея.

Припомняме, че в късните часове на денонощието при обходите,  момиченцето беше намерено в покрайнините на селото, на около 200 метра от къщата. Тя изчезна още от сутринта, а издирването ѝ продължи в продължение на часове в и извън населеното място. В издирвателните действия се включиха униформени, цивилни, служители на жандармерия и сектор „Криминална полиция“, както и термокамери.

Семейството пребивава в Болярино от юни месец и отглежда 6 деца, сред които и Рейсиян. Нито едно от тях обаче не посещава училище, тъй като не владеели чужди езици.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина