Мегз откровено: Смисълът на грешката е да си вземеш поука!

Автор: Plovdiv Now 7280
Мегз откровено: Смисълът на грешката е да си вземеш поука!

Седмица след разразилия се скандал между Миглена Каканашева и Жени Калканджиева на "Седмица на модата" в столицата, коментари по темата не липсват. 

Въпреки, че двете изказаха своите гледни точки в предаването "Папараци", Мегз твърдо застава зад твърдението, че излъченото в ефир видео е отрязано, за да няма една негативна дума за Жени.

"Не публикуваха и цялото видео от сцената. Гледайте оригинала - дори аплодисментите са изрязали. Също и кадрите как охраните и Карбовски извлачват Жени пияна от залата. Това е свободата на словото у нас. Дори в светските предавания!!!" - гласеше текста, който Миглена Каканашева написа в личния си профил. 

След скандала: Мегз и Жени Калканджиева заедно в

Дизайнерката публикува и няколко видеа, в които разсъждава върху случващото се - нещо е типично неин стил. Ето какво каза тя пред своите последователи в Инстаграм:

"На ревюто на "Седмица на модата" аз бях шокирана, защото не очаквах такова нещо, не знаех какво се случва. Чувах само едни пиянски викове и псувни. Сега разбрах с какво Жени обяснява своята позиция и за мен това е още по-обидно и несправедливо, защото аз направих грешка, но това беше преди 1 година. Да, аз сгреших и съжалявам, дори не може да си представите колко много! И аз и моя мъж платихме наистина огромна цена за това. Но грешката означава ли, че после човек трябва да посипе главата си с пепел и да спре да живее? От случката с автомобила, аз съм се скъсала от работа и се старая да стана по-достоен човек и да правя неща, които за мене са значими. Това е смисълът на грешката - да си вземеш поука. 

Много по-отрано се готвеше представянето ми за "Седмица на модата" и не съм знаела кога ще излезе решението на прокуратурата, и че ще бъде обявено точно в този ден. Не е умишлено, със сигурност, и с риск да наруша добрия тон, искам да кажа, че Жени е последният човек, който има право да ме сочи със пръст. Защото, ако законът в България работеше някога така, както работи сега, тя отдавна щеше да има много по-тежка присъда от моята. За финал, искам да ви кажа нещо много тъжно и грозно - за съжаление, заради хора, които явно споделят мнението на Жени, кампанията "Активно добро" е спряна." - бяха част от разсъжденията на Миглена Каканашева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина