Мегз обяви дебют в мъжката мода с марката MR FEYZ

Автор: Plovdiv Now 7393
Мегз обяви дебют в мъжката мода с марката MR FEYZ

Миглена Каканашева обяви, че ще направи своя дебют в мъжката мода. Талантливата дизайнерка сподели, че дизайнът и производството на дрехите не са нейно дело, а на нейн близък от студентските години в Англия. Именно той й е помагал в трудните години в чужбина, признава самата тя.

Името на мъжкия бранд ще бъде MR FEYZ, което е псевдоним, също както MEGZ.

Дори не знам как да започна тази история. И не знам защо всичко в живота ми трябва да е изкарано като от сценарии на филм, но всичко, което ще прочетете е истина без капка украса. Дори спестих малко...", с тези изречения започва поста си Миглена в социалните мрежи. 

За броени часове публикацията събра хиляди харесвания и коментари. Феновете на дизайнерката споделиха своето нетърпение и подкрепа в новото начинание.

Припомняме, че от известно време насам звездата се е отдала на благотворителност. Тя често залива социалните мрежи с видеа и снимки като е измислила собствен вид благотворителност, който нарича "активно добро".

Тя е съчинила иновативна бизнес схема, в която ще продава ненужните вещи на популярните личности на символични цени и ще дарява събраните средства за благотворителни каузи. “

Така веднъж - ще се направи добро като много хора ще могат да си купят неща, които по принцип не могат да си позволят на много по-ниска цена. Втори път - събраните пари ще се дарят за добри каузи.” - коментира самата Каканашева в профила си.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина