Мегз и Жени Калканджиева заедно в “Папараци“ броени дни след грозния скандал

Автор: Plovdiv Now 2060
Мегз и Жени Калканджиева заедно в “Папараци“ броени дни след грозния скандал

Отново пикантни теми за звездите ще бъдат обсъдени в „коментарното студио“ на „Папараци“. Елизабет Методиева, Жени Калканджиева и Антония Петрова са подготвили и този път горещо светско съдържание. Част от него ще бъде и интервю с  Миглена Каканашева, след грозният скандал в кръчмарски стил, който се разигра преди броени дни на откриването на най-голямото модно събитие в България - Sofia Fashion Week. Жени Калканджиева и Мегз си разменяха обиди и псувни по време на модното ревю на Каканашева. 

В предаването ще бъдат обсъдени и слуховете около четвъртата бременност на Кали, като изявление ще направи самата изпълнителка. А лично от Мариана Попова зрителите ще научат има ли наистина сватба и какво се случва в живота й и в този на двете ѝ дъщери.

Тази неделя 100 Кила ще говори за трансформацията на живота му, за спирането на алкохола и наркотиците и новия му видеоклип с Д2. 

На 22 септември от 21.30 часа Венета Райкова ще срещне зрителите на bTV с представител на звездното жури на „България търси талант“ – Любен Дилов-син. Феновете на телевизионния таблоид "Папараци" ще могат да видят и продължението на интервюто с певицата Луна и новия ѝ годеник от миналия брой.

Традиционно в епизода ще бъде представена и седмичната новинарска хроника. Изненадите ще бъдат шокиращи.

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина