Мегз и Румен Рончев пострадаха от пороя в Пловдив

Автор: Plovdiv Now 11063
Мегз и Румен Рончев пострадаха от пороя в Пловдив

Миглена Каканашева - Мегз и Румен Рончев са поредните жертви на наводненията в Пловдив, съобщи самата Мегз. Дизайнерката публикува две видеа на които показва какви са повредите от бедственото положение -  паднали тавани, унищожена електрическа инсталация и мазилки, както и големи имуществени щети върху множество мебели и техника. 

Според запознати щетите надхвърлят 40 хиляди лева, но имуществото е застраховано. Няма пострадали граждани. 

Припомняме, че след пет месеца в пловдивския арест, бизнесменът Румен Рончев вече е на свобода. Транспортният бос е с изменена мярка за неотклонение от „задържане под стража” в „парична гаранция”. Дизайнерката побърза да сподели интимна снимка с любимия си и да уведоми всичките си последователи, че двамата отново са заедно.

Преди няколко месеца влюбената двойка се сдоби с обвинение за измама, тъй като са обявили за откраднат джипа на Миглена, а след това са го продали. Скъпото возило бе обявено за откраднато през лятото, но по данни на разследващите "кубчето" е станало "жертва" на схема за източване на пари. Мерцедесът е собственост на лизинговата компания "София ауто". 

Спрямо Рончев обаче са повдигнати и още две обвинения. Макар да ги грози сериозно наказание, Рончев и Мегз се радват на всяка секунда заедно. Младото момиче призна в публичното пространство, че животът й започва отначало и е по-щастлива отвсякога.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина