Мегз и любимият й Румен Рончев се отдадоха на почивка

Автор: Plovdiv Now 11381
Мегз и любимият й Румен Рончев се отдадоха на почивка

Миглена Каканашева и транспортният бос Румен Рончев са на почивка, стана ясно от профила на самата дизайнерка. Половинката на Рончев не пропусна да покаже и в социалните мрежи колко е влюбена.

"Да обичаш и да бъдеш обичан е единственото нещо, което може да ти донесе вътрешно спокойствие, щастие и мир", пише Миглена в социалните мрежи.

Не закъсняха и коментарите от последователи на идола на подрастващите българки. Голяма част от тях оплюха връзката й и не пропуснаха да отправят критики относно разликата във възрастта на двамата. 

"Приятна почивка Мегз на теб и на баща ти" и "Добра партия, ще се ядат омари лятото", бяха само част от критичните коментари в Instagram.

Заслужената почивка на влюбената двойка е своебразен подарък за Мегз след края на уеб риалитито й. 

Припомняме, че преди няколко месеца е имало сигнал за нападение от Мегз над жена в Пловдив. Причината според наши източници е била ревност. Дизайнерката се нахвърлила върху дамата в града под тепетата, като е блъскала и скубала.

След скандала жената подава жалба в Криминална полиция, но поради липса на данни за престъпление не е образувано досъдебно производство. Случаят е прекратен, но срещу дизайнерката е започнато досъдебно производство в прокуратурата, свързано с катастрофата предизвикана от самата Мегз.

Въпреки почивните дни дизайнерката продължава активно да работи. Тя се похвали, че продължава кампанията си #АКТИВНОДОБРО в която се продават ненужни вещи и когато се събере сума над 1000 лв. парите се даряват за благотворителна кауза. Каканашева развива кампанията си вече близо два месеца.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина