Мегз: Ако ме приемат, ще следвам журналистика!

Автор: Plovdiv Now 1118
Мегз: Ако ме приемат, ще следвам журналистика!

Автор: Аида Бурнучян

Миглена Каканашева-Мегз е решила отново да се върне към студентските си години - този път модната дизайнерка е избрала да учи журналистика в Софийския университет. Това казва самата тя, като допълни, че изпитите за прием предстоят през януари.

"Мечтая да се занимавам с журналистика, възхищавам се на професията и ако ме приемат ще уча! Преди това обаче предстои друга моя стъпка в телевизионните среди и това е новият сезон на "Instaqueen".

Този път с почти двойно по-голяма инвестиция, доста по-мащабно и само с известни инфлуенсъри", сподели още Каканашева. 

Припомняме, че името на Миглена Каканашева бе замесено отново в скандал. При откриването на "Sofia Fashion Week" по време на нейното представяне с бившата № 6 в света по красота Жени Калканджиева си размениха остри реплики.

Освен скандалът по време на ревюто, Миглена се сдоби с условна присъда по обвинение за обсебване, заедно с половинката си Румен Рончев. 

"Подписах споразумение с прокуратурата за подбудителство към кражба. Постъпката ми не е нормална. Но оттогава съм се съсипала да работя, за да стана по-достоен човек. Тогава се подлъгахме, че може сами да си решим проблема с нещо, което смятаме за несправедливо", написа в личния си профил в Instagram Каканашева.

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини

Изпрати новина