Кампания събиране и предаване на капачки тече в Раковски

Автор: Plovdiv Now 6249
Кампания събиране и предаване на капачки тече в Раковски

Кампания за ударно събиране и предаване на пластмасови капачки тече през октомври в Раковски. Инициативата е на Центъра за обществена подкрепа и е под мотото "Чист град за нашите деца! Да бъдем отговорни към природата". 

Всеки, който желае да подкрепи кампанията, може да донесе събраните капачки в срок до 31 октомври 2020 година в сградата на Центъра за обществена подкрепа или в сърцето в центъра на квартал "Секирово".

Припомняме, че Националната инициатива „Капачки за бъдеще” се подновяви през месец юни след прекъсване заради извънредното положение и задължителната изолация, в която всички бяхме три месеца преди това.

До момента кампанията е дарила кувьози на болниците в Червен Бряг, Чирпан, Ботевград, Нова Загора, Троян, Кнежа, Левски, Бяла слатина, Мездра, Първомай, Харманли, Козлодуй, Велинград, Карлово, Казанлък, Асеновград, Мадан, Момчилград, Горна Оряховица, Омуртаг, Дулово и Туракан.

Медицинско оборудване пък са получили лечебните заведения в Белоградчик, Самоков, Сандански и Разлог.

„Продължавайте да събирате и да помагате. Има смисъл. Българските дечица имат нужда от всички нас", казват организаторите.  

 

Подобни новини

Вашият коментар през Facebook

Новини Trafficnews logo

Изпрати новина